HITZALDIAK

Jardunaldi gastronomiko profesionalak

Joan nahi izanez gero, bidali email bat eventos@elcorreo.com-ra

  • Ostirala, ekainak 16 – Zalla Zine Antzokia
  • mundo del vino

    17:30 h

    Ardoa edateko moduaren eboluzioa

    Antonio Casaresekin

    Sommelierra. San Mames jatetxeko zerbitzu gastronomikoetako zuzendaria

  • sector primario

    18:00 h

    Lehen-sektoreari buruzko mahai-ingurua

    Aitor Buendiarekin

  • Eneko Atxa

    19:00 h

    Sukaldaritza berriaren joerak

    Eneko Atxa eta Benjamín Lana elkarrizketan (Eneko Atxa, Azurmendi jatetxeko sukaldaria, 3 Michelín izar, eta Benjamín Lana, Vocentoko eskualdeko bitartekoen eta aldizkarien zuzendaria)

  • }

    20:00 h

    JANTOUR sari-emanaldia

    Kategoriak:

    • Tipula morearen enbaxadorea
    • Miniaturako sukalderik onena
    • Lehen sektoreko ibilbide profesionala
    • Hasi-berririk onena
    • Sukaldaririk onena

    Omenaldiak

    • Sabin Arana (Jolastoki)
    • Aitor Basabe (Arbolagaña)