Dastatzeak eta tailerrak

Txakolina, ardoak, garagardoak, likoreak, kafea… gorde zure plaza

Tailer eta dastatze GUZTIETAN parte hartzeko, 3 € ordaindu beharko da. Tiketak salgai SACen eta Zallako Zine Antzokian, izena emateko online hemen

  • Larunbata, ekainak 17 (1 Karpa)
  • }

    11:00 h

    Txaramela

    Pasta ekologikoa

  • 12:00 h

    Txurrut bermuta

    txurrutvermut.com

  • 13:00 h

    Vistalegre Baserria

    Behi-esne ekologikoarekin egindako lau gaztaren dastatzea: gazta freskoa, samurra, finatua eta zaharra. Gazta bakoitza azalduko da eta batetik besterako aldeak aztertuko dira itxuraren, usainaren, zaporearen eta ehunduraren arabera; zentzumenak erabiliko dira bakoitza bereizteko.

    www.vistaalegrebaserria.com

  • }

    14:00 h

    Txabarri txakolina

  • 15:30 h

    Magora Bakery

    Glutenik gabeko gozogintza

    www.magorabakery.com

  • 16:30 h

    Virgen de Lorea

    Txakolina

    ww.bodegasvirgendelorea.com

  • logo la brañuca

    17:30 h

    La Brañuca gaztandegia

    Picón Bejes-Tresviso sor-markako gazta

  • Sushi Artist

    17:30 h

    Sushi Artist

    Nola egin Makiak, uramakiak eta nigiriak.

    www.sushiartist.es

    Sushi artist-eko sukaldari maisuak maki, uramaki eta nigiri goxoak egiten erakutsiko digu eta gero jan egingo ditugu.

  • }

    18:30 h

    Jagoba Santesteban

    Koktelak eta uztartzeak egiteko tailerra

    Jagobaren koktelen sekretu guztien berri izango dugu Enkarterri Festen; bere koktelik ospetsuenetako batzuk egingo ditu, hala nola final nazionalekoa, “Made With Love 2017”.

  • Laugar

    19:30 h

    Cerveza Laugar

    www.laugarbrewery.com

    EPA! (estiloa: american pale ale, %5,2 alk.). Urre koloreko garagardoa, freskagarria, zapore eta usain zitrikoak eta loreenak ditu, lupuluaren kargaren ondorioz; horrek berak izaera aparta ematen dio. Amaiera lehorra du ahoan, mikatza eta zapore-ondoko handikoa.

    Kiskale (estiloa: brown ale, %7,3 alk.) Kaoba kolore handiko garagardoa, heldutako frutak eta karamelu ukituak dira nagusi zaporean eta usainean, gorputz ertaina du eta zeta ukitua edatean, zapore-ondoko apur bat gozoa uzten du.

    Argazkiak:

  • Igandea, ekainak 18 (1 karpa)
  • LOGO EL BOSQUE ENCANTADO

    11:00 h

    El Bosque Encantado marmeladak

  • 12:00 h

    Virgen de Lorea

    Txakolina

    ww.bodegasvirgendelorea.com

  • }

    13:00 h

    Txabarri txakolina

  • La Txika de la Cerveza

    14:00 h

    La Txika de la Cerveza

    artisau-garagardoak, Bizi-Bizi eta Wanted

  • Larunbata, ekainak 17 (2 karpa)
  • Baque

    11:00 h

    “Cold Brew Baqué kafe organikoa”

    www.baque.com

    Dastatu eta ezagutu edari freskagarri berri hau!
    Kafe hotza da izotzarekin hartzen den kafearen alternatiba, baina izotza urtzen denean zaporea galtzen da. Cold Brew prozesuari esker, ordea, ez da ur berorik behar, baizik eta 5ºC azpiko tenperaturan egoten da beti, kafeak bere usaina eta zaporea mantentzen ditu, nahiz eta azidotasun askoz txikiagoa izan eta kafeina kopuru bera. Gainera edaten duguna %100 naturala da, kafearen osagairik positiboenak mantentzen ditu propietate nagusietako bat bera ere galdu gabe. Digestio-aparatuak berehala antzematen du hau, azido maila txikiagoa baitu eta kafearen egiazko zaporea nabarmentzen du.

  • Brass

    12:00 h

    Brass

    Mantendu dieta orekatua, detox zukurik hoberenak egiten ikasiz.

    www.brass27.com

  • Gilda del Norte

    13:00 h

    La Gilda del Norte

    www.lagildadelnorte.com

    Ezagutu Bizkaiko pipermina landatzeko metodo hidroponikoa, biltegiratzeko prozesua, garbitzekoa, eskuz egitekoa, historia… eta jakina, probatu gilda mota desberdinak.

  • Maiken Brewery

    14:00 h

    Maiken Brewery

    Garagardoak

  • Baque

    16:30 h

    Jatorrien dastatzea

    www.baque.com

    Kafearen propietate esanguratsu batzuk hautematen, identifikatzen eta apreziatzen ikasi. Munduaren mutur batetik besteraino joango gara kontinente eta herrialde desberdinetako kafeak dastatuz. Bertako nekazarien kultura eramango dugu kikarara; Kolonbia, Brasil, Costa Rica, Kenya, Etiopia, India eta Indonesiako kaferik hoberenak dastatuko ditugu. Zerk bereizten dituen azalduko dugu, beren usainak, zaporeak eta bertako herrietan nola lantzen den ere bai.

  • logo camus

    17:30 h

    Camus artisau-gozoak

    Hostore enpanadak.

  • La Despensa del Gourmet

    18:30 h

    La Despensa del Gourmet

    Delicatessen produktuak

    www.ladespensagourmet.net

    Despensa del Gourmet bere te apartarekin, Agua Embrujada eta Juanjo Barquilla (tearen nazioarteko sommelierra La Despensa del Gourmet eta Agua Embrujadan, sektorean 30 urte baino gehiago daramatzen profesionala).

    Argazkiak:

  • Frinsa

    19:30 h

    Frinsa

    Galiziako itsasadarretako zaporerik hoberenak

    www.frinsa.es

  • Igandea, ekainak 18 (2 karpa)
  • La Manducateca

    11:00 h

    La Manducateca

    Hemengo, horko eta hango gaztak

    www.lamanducateca.com

  • Titoblas

    12:00 h

    Titoblas

    Euskal Herriko artisau garagardoa

  • Casería de Huellar

    13:00 h

    Casería de Huellar

    Olioa

    www.caseriadehuellar.com

  • }

    14:00 h

    Txakoli Egiaenea

    Egiaenea mahastiko txakolinen dastatzea: Adore, Egiaenea eta Lexardi

Tailer eta dastatze GUZTIETAN parte hartzeko, 3 € ordaindu beharko da. Tiketak salgai SACen eta Zallako Zine Antzokian, izena emateko online hemen

IBAIAK ETA MAHASTIAK. DUERO. Ibilaldi gastronomikoa Duero ibaian zehar, ardoak ezagutuz, dastatuz eta gozatuz. Denak ibai honi lotutako sor-markakoak dira. Musika ere izango da zuzenean.

  • Larunbata, ekainak 17 – Ibilaldi bat Dueron zehar
  • }

    12:00 h eta 18:00 h

    Epikuria

    Ribera del Suero sor-markako ardoak

    Iñaki Suárez, Patxi Zabala eta Roberto Gonzálezen eskutik

  • Igandea, ekainak 18 – Ibilaldi bat Dueron zehar
  • }

    12:00 h eta 14:00 h

    Epikuria

    Ribera del Suero sor-markako ardoak

    Iñaki Suárez, Patxi Zabala eta Roberto Gonzálezen eskutik

Tailer eta dastatze GUZTIETAN parte hartzeko, 3 € ordaindu beharko da. Tiketak salgai SACen eta Zallako Zine Antzokian, izena emateko online hemen

Crosta okindegiak ogia egingo du Enkarterri FEST JANTOUR osoan zehar. Eta tailer hauek ere bai.

  • Larunbata, ekainak 17 – Ogiaren txokoa
  • }

    Crosta okindegia

    12:00 h eta 17:00 h

    Ikasi etxeko ogia egiten, Crosta Panaderíako gure okinekin.
    Orea egiten erakutsiko dizugu eta zure ogia egiten ere bai, gero etxean jan dezazun.

  • Igandea, ekainak 18 – Ogiaren txokoa
  • }

    12:00 h

    Crosta okindegia

    Ikasi etxeko ogia egiten, Crosta Panaderíako gure okinekin.
    Orea egiten erakutsiko dizugu eta zure ogia egiten ere bai, gero etxean jan dezazun.

Tailer eta dastatze GUZTIETAN parte hartzeko, 3 € ordaindu beharko da. Tiketak salgai SACen eta Zallako Zine Antzokian, izena emateko online hemen

ENKARLAN ostalaritza karpan 4 mahai egongo dira bakoitza 5 lagunentzako tokiarekin.
30 minututik behin lantegiz aldatuko da.

  • Larunbata, ekainak 17 – Ostalaritza ENKARLAN
  • }

    12:00etatik 14:00etara

    Ostalaritza ENKARLAN

    • 1. tailerra: Oinarrizko gozogintza eta sortzailea
      cake popak, piruletak, mousseak, trufak
    • 2. tailerra: Detox irabiakiak
      Deuseztatu toxinak, sentitu goian, barazkijaleen gozokia
    • 3. tailerra: Pintxoen eta ekialdeko janariaren tailerra
      Enpanadillak, Nasi Gorem, Longar pintxoa.
    • 4. tailerra: sormenezko dekorazio tailerra
      Fruta eta barazkiekin.
  • }

    17:00etatik 19:00etara

    ENKARLAN Hostelería

    • 1. tailerra: Oinarrizko gozogintza eta sortzailea
      cake popak, piruletak, mousseak, trufak
    • 2. tailerra: Detox irabiakiak
      Deuseztatu toxinak, sentitu goian, barazkijaleen gozokia
    • 3. tailerra: Pintxoen eta ekialdeko janariaren tailerra
      Enpanadillak, Nasi Gorem, Longar pintxoa.
    • 4. tailerra: sormenezko dekorazio tailerra
      Fruta eta barazkiekin.
  • Igandea, ekainak 18 – Ostalaritza ENKARLAN
  • }

    12:00etatik 14:00etara

    Ostalaritza ENKARLAN

    • 1. tailerra: Oinarrizko gozogintza eta sortzailea
      cake popak, piruletak, mousseak, trufak
    • 2. tailerra: Detox irabiakiak
      Deuseztatu toxinak, sentitu goian, barazkijaleen gozokia
    • 3. tailerra: Pintxoen eta ekialdeko janariaren tailerra
      Enpanadillak, Nasi Gorem, Longar pintxoa.
    • 4. tailerra: sormenezko dekorazio tailerra
      Fruta eta barazkiekin.